« "En hållbar lärarutbildning" | Main | Över gränserna på Malmö muséer »

04 december 2008

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Håller med dig. Vara uppkopplad och veta att man har 2 milj låter ett musklick bort är helt underbart. Skulle vilja ha en spotify för mobilen. Enligt uppgift ska det vara på gång men i första hand till Iphone. Men när den kommer till Windows Mobile då blir jag lycklig

De söker i alla fall en utvecklare för S60, alltså Nokias mellansegment.

http://www.spotify.com/en/about/jobs/software-engineer-s60-platform/

Men streaming-tjänster för mobiler kommer nog att funka lite halvdant ett tag framöver.

Kan bara instämma. Och alldeles lagligt dessutom. Mer av dessa innovationer!

Hej, jag skulle gärna vilja ha en invite om det går bra?

Jag är yr o förvirrad av allt snack om Spotify! Som lusfattig student vore gratis rock va den ultimata lösningen! Jag skulle kunna äta upp mina dyra böcker om kärnfysik bara jag fick headbanga mig igenom tristessen som tentaplugg o fattigdom ger!! Please ge mig en möjlighet att känna mig rik igen!!

Tack för ordet!
Tobbe

Ser att det inte framgår helt o klart i mitt förra inlägg att jag mycket hett önskar mig en inbjudan till att få utnyttjs gratis tjänsten hos Spotify!!

Tack för ännu ett ord!
Tobbe

Några inbjudningar har vi kvar. Maila om ni vill ha. Och kommentera gärna om ni gör spellistor med fräck musik som ni vill dela med er av!

skulle gärna vilja ha en invite jag också

Hej,

Jag är en mamma på 40 år som just fått höra av min 17 årige son att det finns ett ställe där man kan lyssna på mängder av låtar utan att behöva ladda ner dom. Han har nu fart runt i flera dagar och försökt ragga en invite.....Nu tänkte jag visa honom att "morsan är smartast" så efter min sökning så hamnade jag här. Skulle vara skitkul om det fanns en mölighet att få en invite (Kanske så att jag till och med hinner skaffa Spotify före sonen;-)

Hej!

jag är en 13 årig tjej och älskar musik.
Jag får inte ladda hem musik till datan för mamma, och då hade det varit bra att ha spotify så man kan lyssna på musik utan att ladda ner.

Jag skulle hemskt gärna vilja ha en invite!

hej

jag skulle gärna vilja ha en inbjudan, har ett stort brinnande intresse för musik.

Ni fixar invites om ni följer guiden på sidan. just nu har fleo kvar ungeför 500 invites så skynda er för de tar slut ganska fort...

alltså klicka bara på manglarn länken...

Gratis Spotify Invites finns att hämta på www.home.no/spotifyinvite/ man får en egen privat Spotify Invite ifrån en online databas. Glöm inte bort att stödja utdelandet.

Jag undrar vad den sista meningen i kommentaren betyder. Själv har jag ett par inbjudningar kvar om det är nån som är intresserad. Så maila, som sagt om någon är intresserad.

The comments to this entry are closed.

  • "En läsvärd blogg om informationsanvändning och hur ny teknik förändrar vår verklighet och vår kultur." -- Urban Lindstedt, Internetworld nr 7, 2006

Böcker

Blog powered by Typepad
Member since 12/2003